Uptodown Android APK Simgesi

Uptodown Android

Sürüm 5.86
Güveni̇li̇r Uygulama
4.6
Puan
204M
İndirme
Ücretsiz
Fiyat
2024-03-27
Güncellenme

Ücretsiz İndir

Önceki sürümler

Uptodown Android Başlıca Özellikleri

App Açıklaması:

Google Play'de bulunmayan birçok oyun ve uygulama, Android dünyasından en son haberler ve trendler, tüm bunlar ve daha fazlası resmi Uptodown Android uygulamasında seni bekliyor!

İşlevler:

Uptodown ile Android uygulamaları ve oyunları hakkında en son haberleri bulacaksın. Google Play hesabına giriş yapmadan uygulama ve oyun indirebilirsin. İstersen indirmeden önce uygulamayla ilgili detaylı açıklamalara göz atabilirsin.

Aktiviteler:

Bir oyunu veya uygulamayı indirmeden önce doğru seçimi yaptığından emin olmak için diğer kullanıcıların yorumlarını okuyabilirsin.

Nasıl kullanılır:

Uygulamaya istenen izinleri verdikten sonra oyun ve uygulama kataloğuna göz atabilir veya arama çubuğuna ihtiyacın olan içeriğin adını veya anahtar kelimeleri girerek bulabilirsin. İndirmeye başlamak için yeşil renkli "Download" düğmesine tıkla.

Diller:

İngilizce.

Önerilenler:

Oyun ve uygulamalardaki en son trendlerden haberdar olmak isteyen aktif Android kullanıcıları için ideal.

Boyut:

6 MB

İşletim sistemi:

Android

Geliştirici:

Fiyat:

Tamamen ücretsiz bir uygulama. Ücretsiz

Yüklemek için gerekenler:

En az 6 MB boş hafıza alanı ve Android 4.1 veya üzeri.

Indirme seçenekleri:

APK

Sık Sorulan Sorular Uptodown Android

Uptodown'da indirilen uygulamaları güncelleyebilir miyim?

Evet, Uptodown web sitesinden en son sürümü indirip Android cihazınıza yükleyerek Uptodown'dan indirdiğin uygulamaları güncelleyebilirsin .

Uptodown güvenilir mi?

Evet, Uptodown güvenilir olarak kabul edilir ve burada barındırılan uygulama ve oyunların kötü amaçlı yazılım, virüs, içermediğinden emin olmak için çeşitli koruma düzeyleri kullanır. Ancak, üçüncü taraf kaynaklardan uygulama indirirken her zaman dikkatli olman ve ayrıca Android akıllı telefonuna bir antivirüs yüklemen önerilir.

Uptodown uygulama desteğiyle nasıl iletişim kurabilirim?

Uptodown uygulama desteği ile support@uptodown.com adresine bir e-posta göndererek veya resmi Uptodown web sitesindeki iletişim formunu doldurarak iletişime geçebilirsin.

Uptodown'daki tüm uygulamalar ücretsiz mi?

Hayır, Uptodown'daki tüm uygulamalar ücretsiz değil. Birçoğunu indirmek ücretsiz olsa da bazıları belirli özelliklere erişmek için bir kerelik satın alma veya abonelik gerektirir.

Uptodown uygulaması PC'de mevcut mu?

Evet, Uptodown web sitesinden Windows PC için Uptodown uygulamasını indirebilirsin. Bu sayede çeşitli programları ve oyunları Windows PC'ne indirip yükleyebilirsin. Alternatif olarak uygulamayı yüklemene gerek kalmadan yazılımı bilgisayarına indirmek için Uptodown web sitesini de kullanabilirsin.

Uptodown uygulaması tüm ülkelerde kullanılabilir mi?

Evet, Uptodown uygulaması dünyanın birçok ülkesinde kullanılabilir. Ancak, platformda bulunan bazı uygulama ve oyunlar bölgesel olarak kısıtlanmış olabilir ve belirli ülkelerde kullanılamayabilir.

Uptodown Android hoşunuza gitti mi?

4 oy / 4 Beğendikleri

Bu da ilginizi çekebilir:

Uptodown Android hakkında olumlular

Kolay kurulumu uzun sürmüyor.
Büyük oyun ve uygulama kataloğu.
Bir Google Play hesabına giriş yapmadan içerik indirme özelliği.
Ayrıntılı ve bilgilendirici açıklamalar.

Uptodown Android hakkında olumsuzlar

Bazı uygulama dosyaları açılmıyor.

Uptodown Android indirmiş olan kullanıcılarla bağlanın