Russian Light Truck Simulator Simgesi

Russian Light Truck Simulator

ÜcretsizSürüm 2.3.1
4.1(14K)2024-03-08
Güveni̇li̇r Oyun
Önceki sürümler

Russian Light Truck Simulator Başlıca Özellikleri

Oyunun Amacı:

Bu oyunda inanılmaz bir Rus kargo kamyonunun direksiyonuna geçeceksin. Para kazanmak ve arabanı geliştirmek için Rus şehirlerinde araba süreceksin. Kargoları farklı yerlere götürmenin, malları zamanında teslim etmeye çalışmanın ve kazalardan kaçınmanın verdiği heyecanı yaşayacaksın.

Nasıl Oynanır:

Kamyonun direksiyonuna geç, ilk siparişini al ve en iyi nakliyeci olmak için şehrin farklı bölgelerine mal teslim etmeye başla. Arabanı geliştirmek ve yeni bir tane satın almak için gerekli parayı kazan.

Oyun Ayarları:

Oyun, A noktasından B noktasına kargo paketlerini teslim etme görevlerini tamamlayacağın bir moda sahip. Mevcut iki arabadan birini kullanma şansına sahipsin.

Grafikler:

Rusya'dan oldukça tanıdık manzaralar eşliğide gerçekçi sürüş fiziğine ve akıcı animasyonlara sahip. Kendini Rus şehirlerinde ve yollarında sürüş atmosferine kaptırmanı sağlayacak çok popüler Rus arabaları da cabası.

Sesler:

Oyundaki tüm eylemlere, arabaya ve çevreye gerçekçi ses efektleri eşlik ediyor: lastik gıcırtıları, motor hırıltısı, dönüş sinyalleri, diğer arabalarla çarpışmalar vb.

Oynanış:

Çeşitli kamyonlar, ödemeleri farklı görevler, kamera açıları, arabanın gösterge panelindeki birçok aktif ögenin yanı sıra kamyona yakıt ikmali yapma ve özelleştirme seçenekleri oldukça ilgini çekecek.

Kontroller:

Arabayı ivmeölçeri veya ekrandaki düğmeleri kullanarak kontrol edebilirsin: yön tuşları, ekranın sağ ve sol tarafındaki gaz ve fren pedalları. Farları açıp kapatmak, kamerayı değiştirmek, kapıları açmak ve acil durum ışıklarını açmak için de düğmeler var.

Arayüz dili:

İngilizce.

Boyut:

77 MB

İşletim sistemi:

Android

Geliştirici:

Tavsiyeler:

Aileler için önerilir.

Fiyat:

Uygulama içi satın alım bulunmuyor. Ücretsiz

Yüklemek için gerekenler:

En az 77 MB boş hafıza alanı ve Android 4.1 veya üzeri.

Indirme seçenekleri:

Geliştiricinin açıklaması

Russian Light Truck Simulator hoşunuza gitti mi?

0 oy / 0 Beğendikleri

Russian Light Truck Simulator hakkında olumlular

Arabayı özelleştirme imkanı.
Gerçekçi yakıt tüketimi.
Bağımlılık yapıcı oynanış ve başarılı grafikler.

Russian Light Truck Simulator hakkında olumsuzlar

Bir sürü reklam var.