Bad North: Jotunn Editon Simgesi

Bad North: Jotunn Editon

$3.99Sürüm
4.2(2)2023-12-06
Güveni̇li̇r Oyun

Resimler ve videolar

Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 1Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 2Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 3Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 4Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 5Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 6Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 7Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 8Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 9Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 10Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 11Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 12Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 13Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 14Bad North: Jotunn Editon ekran görüntüsü APK 15

Bad North: Jotunn Editon'in başlıca özellikleri

Oyunun Amacı:

Bad North: Jotunn Edition, seni Orta Çağ'a taşıyor ve burada kendi adanı Vikinglerin istilasından korumak ve vatandaşların arasında barışın hüküm sürmesini sağlamak zorunda kalacaksın.

Nasıl Oynanır:

Temel olarak askerleri gerçek zamanlı kontrol etmelisin. Bunun için birliğinin türünü ve Viking saldırılarını püskürtmek için kullanacağın anı seçmek gerekecek.

Oynanış:

Adaların her oyunda farklı özellikleri var ve kişiselleştirilmiş stratejiler oluşturmak için çok çeşitli birliklere sahip olacaksın.

Arayüz dili:

Türkçe.

Boyut:

45M

İşletim sistemi:

Android

Geliştirici:

Fiyat detayı:

US$ 3.99

Indirme seçenekleri:

Geliştiricinin açıklaması

Bad North: Jotunn Editon hoşunuza gitti mi?

0 oy / 0 Beğendikleri

Olumlu

Her oyun benzersiz.
Strateji oyunları hayranları için ideal.  
Renkli grafikler ve özgün tasarım.
Basit kontroller.

Olumsuz

Oyun çok kısa sayılabilir.
Güçlü bir cihazının olması lazım.

Faydalı İpuçları

Bad North: Jotunn Edition, yeni başlayanlar için talimatlar içeren bir öğreticiye sahip. Oyunu satın almadan önce göz atmak için bu oyun videosunu izle.
Geliştiriciler & Yayıncılar
Geliştiriciler