Burner - Free Private Number Simgesi

Burner - Free Private Number

ÜcretsizSürüm 5.9.0
4.1(6)2024-04-06
Güveni̇li̇r Uygulama
Önceki sürümler

Ekran görüntüleri

Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 1Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 2Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 3Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 4Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 5Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 6Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 7Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 8Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 9Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 10Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 11Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 12Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 13Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 14Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 15Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 16Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 17Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 18Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 19Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 20Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 21Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 22Burner - Free Private Number ekran görüntüsü APK 23

Burner - Free Private Number'in başlıca özellikleri

App Açıklaması:

Burner, yeni bir SIM kartı satın almandan sanal olarak ikinci bir telefon numarası edinebileceğin bir haberleşme uygulaması.

İşlevler:

Mevcut telefon numaranın yanı sıra Kanada ve Amerika'dan ikinci bir telefon numarası edinebilirsin. Bu ikinci numaranla arama yapabilir, kısa mesaj gönderebilir hatta mesajlarına resimler ekleyebilirsin. İş numarası veya kısa süreli kullanımlar için ideal çözüm sunar.

Aktiviteler:

7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir, 20 dakika konuşma hakkı edinebilirsin. İstenmeyen numaraları engelleyebilir, spam aramalara karşı kendini koruyabilirsin. Dropbox gibi birçok bulut uygulamayla entegre çalışabiliyor.

Nasıl kullanılır:

Uygulamayı kurup aç. Ana ekranda Create a Burner düğmesine dokunarak yeni numara oluşturmaya başla. Bu düğmeye bastıktak sonra kullanabileceğin numaralar gözükecek. Kanada ve Amerika'dan numara seçebilirsin. Add Credit'e basarak kontör yüklemek mümkün.

Kontroller:

Tüm işlevlere menü seçeneklerine dokunarak ulaşabilirsin.

Diller:

İngilizce.

Önerilenler:

İş ve özel numarasını ayırmak, bir yere kayıt olurken kendi numarasını vermek istemeyenlere önerilir.

Platform:

Google Play, iOS Store.

Boyut:

120 MB

İşletim sistemi:

Android

Geliştirici:

Fiyat:

Ücretsiz

Indirme seçenekleri:

Sık sorulan sorular

Burner: Second Phone Number'ın alternatifleri nelerdir?

Deneyebileceğin diğer bazı uygulamalar şunlar: Vyke: Second Phone Number, 2nd Phone Number - Call & Text, 2nd Line - Second Phone Number ve FreeTone Calls & Texting.

Burner: Second Phone Number uygulamasını kullanmak için ödeme yapmam gerekiyor mu?

Burner: Second Phone Number uygulamasını ücretsiz indirip kullanabilirsin. Ancak ücretsiz sürüm, uygulama içi satın alma yoluyla sunulan ücretli sürüme göre oldukça sınırlı.

Burner: Second Phone Number'ı Android'e indirmek için minimum gereksinim nedir?

Uygulamayı Android'ine indirmek için en az 60 MB boş hafıza alanına ve Android 4.0.3 veya üzeri bir sürüme sahip olman gerekir.

Burner: Second Phone Number uygulamasını kim geliştirdi?

Burner:Second Phone Number uygulaması, Ad Hoc Labs, Inc. tarafından geliştirilmiştir.

Android için Burner: Second Phone Number'ı nasıl indirebilirim?

Android için Burner: Second Phone Number'ı Google Play Store'dan veya AndroidListe gibi güvenilir bir APK sitesinden indirebilirsin.

Eski sürümleri
Daha fazla

img
5.9.0
06-04-24125.9M
img
5.7.0
06-02-24125.6M
img
5.6.0XAPK
15-01-2450.9M
img
5.5.0
08-12-2366.2M
img
5.3.0
23-10-2328.9M
img
5.2.9
09-10-2328.4M

Burner - Free Private Number hoşunuza gitti mi?

0 oy / 0 Beğendikleri

Olumlu

Operatöre gerek kalmadan ikinci bir numara almak mümkün.

Olumsuz

Ücretsiz sürümü çok sınırlı, uygulama içi satın alma gerekiyor.
Türkiye'de her zaman işe yaramayabilir.

Faydalı İpuçları

Uygulamanın özellikleri ve nasıl kullanacağın hakkında fikir edinmek için bu videoyu (İngilizce) izleyebilirsin.

En son Android Haberleri
Daha fazla

Tek Kullanımlık Telefon Numarası Veren En İyi 5 Android Uygulama
İkinci bir telefon numaranın olmasını ister misin? Yeni bir hat almak yerine kullan at yani tek kullanımlık telefon numarası
Daha fazla oku
Geliştiriciler & Yayıncılar
Geliştiriciler