Iron Marines Invasion Simgesi

Iron Marines Invasion

ÜcretsizSürüm
4.0(201K)2022-12-29
Güveni̇li̇r Oyun

Iron Marines Invasion Başlıca Özellikleri

Oyunun Amacı:

Iron Marines Invasion, uzayın derinliklerinde geçen bilim kurgu unsurları taşıyan bir gerçek zamanlı strateji oyunu. Oyunda amaç uzayın derinliklerin keşfetmek, yeni gezengenler fethetmek ve istilacılara karşı koymak.

Nasıl Oynanır:

Oyunda modlara göre değişiklik olabilir ancak temel olarak oyunu oynamak için kendine bir takım kurarak oyuna başla (genelde 3 asker). Takımınla verilen görevleri yerine getirmeli, önüne çıkan düşman askerlerini ve yaratıkları öldürmelisin. Daha fazla askere sahip olmak için binalar inşa etmeli, madenler keşfetmeli ve mevcut binaları incelemelisin. Tüm bunları yaparken iyi bir strateji uygulamalı ve istilacılar tarafından yok edilmekten sakınmalısın.

Oyun Ayarları:

Oyunda, seferler (campaign), görevler (mission) ve etkinlikler (activity) gibi çeşitli modlar mevcut.

Grafikler:

Oyunun 2D el çizimi şeklinde hazırlanmış karikatürize ve detaylı grafiklere sahip. Senaryolarda, uzay ve uzayda olabilecek yaşam formlarından ilham alınmış dünyalar mevcut. Animasyonlar oyunun aksiyonuna güç katıyor.

Sesler:

Oyunda verdiğin emirleri tekrar eden, görevlerin yapılıp yapılmadığını bildiren seslendirmeler mevcut. Ayrıca çatışmalara, uzay gemilerine, askerlere, yaşam formlarına ait ses efektleri kullanılmış.

Oynanış:

Oyun, çevrim içi olarak dünyadan diğer oyunculara meydan okumana imkan tanıyor. Ayrıca dilersen çevrim dışı da oynayabilirsin. Zorluk seviyesini seçebilir, yeni görev, geliştirme ve silahların kilitlerini açabilirsin.

Kontroller:

Oyunda el hareketlerini kullanabilirsin. Askerlerin gitmesini/saldırmasını istediğin bölgeyi dokunarak işaretleyebilir ve yönlendirebilirsin. Binalara dokunarak seçebilir ve istediğin yere koyabilirsin.

Arayüz dili:

İngilizce.

Boyut:

Belirtilmemiş

İşletim sistemi:

Android

Geliştirici:

Tavsiyeler:

Çocukça korkunç sahneler ve sesler içerir.

Fiyat:

Ödeme gerektirmeyen ücretsiz uygulama. Ücretsiz

Yüklemek için gerekenler:

Android veya daha yüksek ve gerekli olan en az depolama alanı belirtilmemiş.

Sıralama:

Space Strategy içerisinde en çok 5 En Çok İndirilen Oyunlar

Indirme seçenekleri:

Geliştiricinin açıklaması

Iron Marines Invasion hoşunuza gitti mi?

1 oy / 1 beğeni

Iron Marines Invasion hakkında olumlular

Zorluk seviyesi seçme imkanı.
Oyuna heyecan katan zevkli ve zorlu görevler.

Iron Marines Invasion hakkında olumsuzlar

Ücretli oyun.
Türkçe dil desteği şimdilik yok.

Iron Marines Invasion Faydalı İpuçları

Oyunun ilk bölümleri nasıl oynayacağına dair bilgiler veriyor. Ancak oyunun grafikleri ve neler vadettiklerini görmek istersen bu videoyu izleyebilirsin.