Meetup Simgesi

Meetup

ÜcretsizSürüm 2024.04.24.1985
4.3(208K)2024-04-22
Güveni̇li̇r Uygulama
Önceki sürümler

Meetup'in başlıca özellikleri

Puan:

Etkinlikler kategorisinde 1. En popüler uygulama

Sıralama:

Etkinlikler içerisinde en çok 5 En çok indirilen uygulama

Temel Özellikler:

Halen Meetup açıklaması üzerinde çalışıyoruz. Meetup tarafından geliştirilen bu Android uygulamalar; Lifestyle, Sosyal, Parti ile ilgilidir. Bu esnada Meetup tarafından sunulan resmi açıklamayı buradan okuyabilirsin.

Platform:

Google Play, iOS Store.

Boyut:

69 MB

İşletim sistemi:

Android

Geliştirici:

Meetup menşei Amerika Birleşik Devletleri - Geliştirici Android Market tarafından tavsiye edilir.

Tavsiyeler:

İçerik çeşitliliği nedeniyle yetişkin gözetimi önerilir.

Fiyat:

Tamamen ücretsiz bir uygulama. Ücretsiz

Yüklemek için gerekenler:

En az 69 MB boş hafıza alanı ve Android 4.0 veya üzeri.

Indirme seçenekleri:

Sık Sorulan Sorular Meetup

Meetup bir flört uygulaması mı?

Meetup bir tanışma sitesi olarak tasarlanmamış. İnsanların ortak ilgi alanlarına göre bağlantı kurmasını ve buluşmasını sağlayan bir platform. Meetup, çeşitli hobiler, ilgi alanları ve sosyal aktiviteler ile ilgili grup aktivitelerini ve etkinlikleri kolaylaştırmak için tasarlanmış.

Meetup'ta yakınımdaki etkinlikleri nasıl bulabilirim?

Meetup'ta bir etkinlik bulmak için: Uygulamayı aç, konumunu ayarla ve Etkinlikler veya Buluşma bölümünü keşfet. Listeye göz at, tarih, mesafe veya ilgi alanı filtrelerini kullan. Daha fazla ayrıntı ve LCV için bir etkinliğe tıkla. Meetup ile yerel etkinlikleri kolayca bul ve katıl.

Meetup: Yerel Etkinlikler uygulaması ücretsiz mi?

Etkinlikleri bulmak ve katılmak gibi temel işlevleri ücretsiz. Ancak, bazı gruplar veya etkinlikler ödeme gerektirebilir veya bunlarla ilişkili üyelik ücretleri olabilir. Meetup ayrıca aylık veya yıllık bir ücret karşılığında ek avantajlar ve özellikler sağlayan Meetup Pro adlı ücretli bir abonelik sunar.

Meetup hesabı uygulamadan nasıl silinir?

Meetup hesabına giriş yap ve profil simgene dokun. Ayarlara git ve Hesapları seç. Hesabı Sil veya Hesabı Devre Dışı Bırak seçeneğini bul ve kararını onayla. Hesap silme işlemini tamamlamak için diğer talimatları izle. Profilin ve ilgili veriler kalıcı olarak silindiğinden Meetup hesabını silmeden önce tüm önemli bilgileri kaydet.

Meetup nedir?

Meetup uygulaması, öncelikle ortak ilgi alanlarına sahip kişiler arasında bağlantı kurmak ve yüz yüze toplantıları ve etkinlikleri kolaylaştırmak için kullanılır. Kullanıcıların hobilerine, etkinliklerine veya mesleki ilgi alanlarına göre grupları keşfetmelerine ve bunlara katılmalarına olanak tanır.

Geliştiricinin açıklaması

Meetup

GÜVENİLİR Uygulama

Meetup hoşunuza gitti mi?

1 oy / 1 beğeni