Coin Master Simgesi

Coin Master

Sürüm 3.5.1611
4.7
Puan
10M
İndirme
Ücretsiz
Fiyat
2024-05-11
Güncellenme

Ücretsiz İndir

Önceki sürümler

Coin Master Başlıca Özellikleri

Oyunun Amacı:

Coin Master, slot ve slot oyunlarının özelliklerini eğlenceli bir mücadelede birleştiriyor. Bir Viking köyüne binalar inşa etmek ve binaları yükseltmek için para kazanmalısın.

Nasıl Oynanır:

Elde ettiğin karı, köyü güçlendirmeye ve düşmanlardan korumaya yardımcı olacak iyileştirmelere yatırmalısın. Ayrıca diğer oyuncuların köylerine de saldırabilirsin.

Oynanış:

Çeşitli seviyelerde köyden köye taşınıp yeni araziler ele geçirebilirsin. Slot makinesinde daha fazla şans elde etmek için arkadaşlarınla işbirliği yapma şansın da var.

Platform:

Android telefon veya tabletler.

Diller:

İngilizce.

Boyut:

77 MB

İşletim sistemi:

Android

Geliştirici:

Moon Active menşei İsrail - Saygın geliştirici.

Tavsiyeler:

Herhangi bir şiddet içeriği eğlenceli veya fantastik bir şekilde sunulur.

Fiyat:

Ücretsiz, uygulama içi satın alma. Ücretsiz

Yüklemek için gerekenler:

En az 77 MB boş hafıza alanı ve Android 4.0.3 veya üzeri.

Puan:

Şehir Kurma Oyunu kategorisinde 1. En popüler oyun

Sıralama:

Şehir Kurma Oyunu içerisinde en çok 5 En çok indirilen oyun

Indirme seçenekleri:

Sık Sorulan Sorular Coin Master

<p>Coin Master offline oynanır mı?</p>

Hayır, Coin Master oynamak için internet bağlantısı şart. Slot makinelerini döndürme, diğer oyuncuların köylerine saldırma, baskın yapma ve etkinliklere katılma gibi özellikler için sunucu etkileşimine dayanan çevrim içi çok oyunculu bir oyundur.

 

<p>Coin Master free spin (ücretsiz döndürme) hakkı nasıl alabilirim?&nbsp;</p>

Günlük bonuslarla Coin Master'da ücretsiz döndürme hakkı (free spin) elde edebilirisin. Tavsiye bonusları için arkadaşlarını davet et, sosyal medya etkinliklerine veya oyuncuların döndürme (spin) hakkı paylaştığı topluluklara katıl. Bu yöntem, ekstra döndürme hakkı kazanabilir ve kazanma ve Coin Master'da ilerleme fırsatı yakalayabilirsin.

<p>Coin Master'ı arkadaşlarımla oynayabilir miyim?&nbsp;</p>

Evet, Coin Master'ı arkadaşlarınla oynayabilirsin. Oyuna Facebook hesabınla bağlanıp Facebook arkadaşlarını oynamaya davet edebilirsin. Ayrıca oyunda arkadaşlarınla birbirinize hediye olarak ücretsiz döndürme hakkı ve jetonlar alıp gönderebilirsiniz.

<p>Coin Master çocuklar için uygun mu?&nbsp;</p>

Genel olarak Coin Master yaşça büyük çocuklar ve gençler için uygundur. Bu oyun, Google Play Store ve App Store'da 12 yaş ve üzerine uygun olarak derecelendirilmiştir. Ancak her zaman olduğu gibi ebeveynlerin, çocuklarının yaşına, olgunluğuna ve bireysel tercihlerine uygun olup olmadıklarını anlamak için oyunu ve özelliklerini gözden geçirmeleri önerilir. 

<p>Coin Master'da nasıl daha fazla jeton kazanabilirim?</p>

Coin Master jeton toplamak ve oyunda ilerlemen için farklı yollar sunar. Özellikle CoinMaster'da daha fazla jeton kazanmak için slot makinelerini döndür, diğer oyuncuların köylerini yağmala, kart setlerini tamamla, etkinliklere katıl ve bonus almak için günlük olarak giriş yap.

<p>Coin Master oyunu ücretsiz mi?&nbsp;</p>

Evet, Coin Master'ı indirmek ve oynamak ücretsiz. Ancak oyun, ek oyun ögeleri veya jeton almak isteyen oyuncular için oyun içi satın alma sunar.

 

Geliştiricinin açıklaması

Coin Master hoşunuza gitti mi?

15 oy / 12 Beğendikleri

Coin Master hakkında olumlular

Aşırı bağımlılık yapıyor.
Yüksek kalitede grafikler.
Tüm yaşlar için.

Coin Master hakkında olumsuzlar

Ücretli özellikler bulunuyor.
Reklamlar var.

Coin Master Faydalı İpuçları

Tek seferde tüm şansını harcamamak için makineleri dikkatli kullanmalısın. İndirmeden önce nasıl oynandığını kontrol etmek için bu oyun videosunu izle!

Coin Master indirmiş olan kullanıcılarla bağlanın