Google PLAY APK Simgesi

Google PLAY

Sürüm 1.1.9
5.0
Puan
215M
İndirme
Ücretsiz
Fiyat
2024-04-15
Güncellenme

Ücretsiz İndir

Önceki sürümler

Google PLAY Başlıca Özellikleri

App Açıklaması:

Herhangi bir nedenle Android cihazında Play Store uygulaması fabrikada yüklenmemişse çözüm, telefonunda veya tabletinde uygulamaları, oyunları, müzikleri, kitapları, filmleri ve daha fazlasını hızlıca aramak ve indirmek için APK'nın en son sürümünü resmi Google mağazasından indirmek.

İşlevler:

APK'yı yüklediğinde Play Store'daki tüm ürünlere (uygulama, oyun, müzik, film, dergi, kitap), en iyi uygulama ve oyun listelerine, derecelendirmelere, yorumlara, özel promosyonlara, tüm aile için tek hesap açma seçeneğine, arama sistemine (kategori, tür, en çok indirilen/oylanan) erişirsin.

Nasıl kullanılır:

APK'yı indirmeden önce Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini aç. Play Store dışından bir uygulama yüklemenin tehlikesiyle ilgili bir mesaj aldığında yok sayıp Tamam'ı tıkla. Play Store'un en son sürümünü indir ve yapılandırmayı tamamlamak için dosya klasörünü tıkla.

Kontroller:

Arayüz tasarımı ilgi çekici ve son derece anlaşılması kolay. APK tarafından sunulan çok çeşitli ürün ve hizmetlere erişmek için menü simgelerine tıklaman yeterli.

Diller:

APK arayüzü Türkçe dahil 40'tan fazla dilde kullanılabilir.

Önerilenler:

Uygulama, özellikle Huawei kullanıcıları gibi fabrikadan Play Store uygulaması yüklü olmayan Android cihazlara sahip kişilere önerilir.

Boyut:

55 MB

İşletim sistemi:

Android

Geliştirici:

Fiyat:

Uygulama içi satın alım bulunmuyor. Ücretsiz

Yüklemek için gerekenler:

En az 55 MB boş hafıza alanı ve Android 4.0 veya üzeri.

Sıralama:

Yardımcılar içerisinde en çok 1 En çok indirilen uygulamalar

Indirme seçenekleri:

APK

Sık Sorulan Sorular Google PLAY

Google Play hesabımı nasıl silerim?

Google Play hesabını silmek için Google Hesabını komple kaldırman gerekir. Bunu, Google Hesap Ayarları sayfasına gidip Hesabını veya Google Hizmetlerini Sil seçeneğini kullanarak yapabilirsin. Google hesabının silinmesini onaylamak için talimatları uygula. Hesabını sildikten sonra hesabınla ilişkili diğer Google hizmetleri veye Google Play aracılığıyla satın aldığın içeriklere bir daha erişemeyeceksin.

Google Play'den uygulama indirme sorunu yaşarsam ne yapmalıyım?

Google Play'den uygulama indirirken veya yüklerken sorun yaşarsan cihazını yeniden başlatmayı ve uygulamayı indirmeyi tekrar dene. Sorun devam ederse internet bağlantını kontrol et ve cihazınızda yeterli depolama alanı olduğundan emin ol. Bu çözümler işe yaramazsa Google Play uygulamasının önbelleğini ve verilerini temizlemeyi dene ve ardından uygulamayı yeniden indir.

Google Play'den uygulama nasıl indirilir?

Google Play Store'dan uygulama indirmek ve yüklemek için Google Play uygulamasını aç. İndirmek istediğin uygulamayı arayıp bul. Ardından Yükle düğmesine bas. İndirmenin ve kurulumun tamamlanmasını bekle.

Google Play'deki uygulamaları nasıl güncellerim?

Google Play, güncellemeler mevcut olduğunda uygulamaları otomatik olarak günceller. Ayrıca Google Play uygulamasını açıp Menü düğmesine (ekranın üst kısmındaki üç yatay çizgi) dokunup Uygulamalarım ve Oyunlarım seçeneğine girerek mevcut güncellemeleri manuel olarak kontrol edebilirsin.

Google Play hesabı nasıl oluşturulur?

Google Play hesabı oluşturmak için Google hesabının olması gerekir. Eğer yoksa Google web sitesinde ücretsiz olarak yeni bir tane oluşturabilirsin. Google hesabını aldığında Google Play uygulamasını Android cihazına indir. Google hesabında oturum açmak için talimatları uygula.

Google PLAY

Ücretsiz İndir

GÜVENİLİR Uygulama

Google PLAY hoşunuza gitti mi?

12 oy / 12 Beğendikleri

Google PLAY hakkında olumlular

Bir aile hesabı oluşturmanı sağlar.
Haberler ile sık sık güncelleniyor.
Pratik, anlaşılması ve kullanımı kolay.

Google PLAY hakkında olumsuzlar

İndirme, özellikle eski cihazlarda zaman alabilir.

En son Android Haberleri
Daha fazla

Google Play Otomatik Güncelleme Kapatma Nasıl Yapılır?
Android telefonuna yüklediğin uygulamalar otomatik olarak kendilerini güncelliyor. Google Play otomatik güncelleme kapatma
Daha fazla oku

Google PLAY indirmiş olan kullanıcılarla bağlanın