ZombsRoyale.io Simgesi

ZombsRoyale.io

Sürüm 5.6.0
Güveni̇li̇r Oyun
4.3
Puan
118K
İndirme
Ücretsiz
Fiyat
2024-02-29
Güncellenme

Ücretsiz İndir

Önceki sürümler

ZombsRoyale.io Başlıca Özellikleri

Oyunun Amacı:

ZombsRoyale.io - 2D Battle Royale, bir savaş meydanında hayatta kalmak için tüm rakiplerini öldürmen gereken klasik Battle Royale tarzı bir ölüm kalım savaşı oyunu. Amacın adade en kısa zamanda silah ve muhimmat bularak rakiplerini yok etmek ve hayatta kalan son kişi olmak.

Nasıl Oynanır:

Bir uçaktan diğer oyuncularla birlikte bir savaş alanına atılacaksın. En kısa sürede silah ve mühimmat bulmalısın. Bunun için evleri, kasaları araştırmalısın. Rakiplerini vurduktan sonra eşyalarını ganimet olarak alabilirsin. Alanın daralmasına dikkat etmeli ve dışarıda kalmamalısın. Son kişi kalana dek rakiplerine farklı silahları kullanarak ateş etmeli ve onları yok etmelisin.

Oyun Ayarları:

Oyun, çevrimiçi çok oyunculu ve oyunun farklı modları bulunuyor: solo (tekli), duo (çiftli), squad (dörtlü) LTM (süre sınırlamalı oyun modları).

Grafikler:

Klasik io oyunları tarzında hazırlanan grafikler 2D olarak tasarlanmış. Grafiklerde detay yok, çok sade. Basit animasyonlar ile desteklenmiş. Başlangıçta karakterin bir daireden oluşuyor.

Sesler:

Yürüme, koşma gibi ses efektlerinin yanı sıra silahların atış ve mermi yükleme sesleri dahil edilmiş.

Oynanış:

Bağımlısı olacağı hızlı maçlar sunuyor. Karakterini özelleştirmek için kazanacağın oyun içi paralarla kozmetik ürünleri alabilir, kilitlerini açabilirsin. Sezonluk oyunlara da katılabilirsin.

Kontroller:

Oyun ekranında yer alan sanal oyun kumandalarını kullanabilirsin. Sol tarafta yönlendirme kolu bulunurken sağ tarafta ise ateş etme düğmesi yer alıyor. Ekran üzerindeki kontrol düğmelerini kullanarak tüm işlemleri yapabilirsin.

Arayüz dili:

İngilizce.

İçerik Derecelendirmesi:

Battle Royale oyunlarında hoşlanan her yaş grubuna hitap ediyor.

Boyut:

182 MB

İşletim sistemi:

Android

Geliştirici:

Tavsiyeler:

Tüm ailenin eğlenebileceği ideal bir oyun.

Fiyat:

Ücretli içerik bulunur. Ücretsiz

Yüklemek için gerekenler:

En az 182 MB boş hafıza alanı ve Android 4.1 veya üzeri.

Indirme seçenekleri:

Geliştiricinin açıklaması

ZombsRoyale.io hoşunuza gitti mi?

0 oy / 0 Beğendikleri

ZombsRoyale.io indirmiş olan kullanıcılarla bağlanın